Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Bijbel app breidt uit met BasicBijbel

in Geloven

De BasicBijbel is nu een onderdeel van de gratis Online Bijbel app. Door deze toevoeging wordt de Online Bijbel app ook interessant voor mensen die de bijbel willen lezen in makkelijk Nederlands.

(imported body)

Tezamen met deze uitbreiding komen tevens nieuwe mogelijkheden in de app zelf beschikbaar, zoals het kunnen delen van bijbeltekst via Facebook. De app is verkrijgbaar in de appstore van Apple.

Kenmerken voor deze app zijn de eenvoud in gebruik en het doordachte ontwerp. Bovendien is de app standaard voorzien van Nederlandstalige inhoud die in geen andere apps geboden wordt.

De BasicBijbel is vorig jaar geïntroduceerd door Jacoline Kleyn, nadat zij ruim 15 jaar gewerkt had aan de totstandkoming. De eerste versie van de app is door duizenden mensen gedownload. 

Bron: Cross Link Services

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons