Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zin in Wetenschap | Is geloven in God redelijk?

"De kosmos is niet uit niets ontstaan"

in Geloven

Het is niet nodig om rationele argumenten te geven om te laten zien dat het ‘redelijk’ is om te geloven, vindt filosoof Emanuel Rutten. Toch gelooft hij zeker wel dat die argumenten er zijn. Hij legt het zogenaamde ‘Kalam-argument’ uit.

De komende weken volgt Zin in Wetenschap Emanuel Rutten, filosoof en wiskundige.  

+ Ga naar alle Zin in Wetenschap-filmpjes

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons