Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Worshipleader Darlene Zschech ernstig ziek

Borstkanker geconstateerd bij voormalig aanbiddingsleidster Hillsong

in Mediatips

De christelijke singer-songwriter Darlene Zschech heeft op haar website bekend gemaakt dat ze borstkanker heeft. De kanker werd ontdekt bij een routineonderzoek op 11 december. Zschech meldt dat ze inmiddels is geopereerd en is ontslagen uit het ziekenhuis op kerstavond.

“Hoewel de afgelopen dagen soms erg zwaar zijn geweest, geeft de Heilige Geest me oneindige troost en houdt het Woord van God me letterlijk vast, van moment tot moment”, schrijft ze.
 
Haar familie is een grote steun voor haar: “Mijn man en kinderen zijn helden. Ik kan mijn familie niet genoeg bedanken voor hun liefde en steun. Onze kerkleiding heeft voor me gebeden en me gezalfd met olie. Trouwe vrienden hebben me geholpen, praktisch en met gebed.”
 
In haar blog verwondert Zschech zich over “twee absolute wonderen die ik tot nu toe in mijn lichaam heb gezien. En ik weet dat er nog veel meer zullen komen.”

Darlene Zschech over worship

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons