Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Website Goedgelovig.nl stopt

in Mediatips

De ‘gristelijk-satirische’ website Goedgelovig houdt op te bestaan. Het blog heeft zeven jaar lang christelijk Nederland onder de loep gehouden en bracht ‘kerkelijk nieuws met een kwinkslag’. Op 23 maart 2014 zal het allerlaatste bericht worden geplaatst. Dat meldt de website Goedgelovig vandaag.

De anonieme makers van de site geven aan dat ze de laatste periode te vaak een déjà-vu hadden bij wat ze publiceerden. “Zo’n signaal moet je serieus nemen. En we zijn natuurlijk geen kerk of christelijke organisatie. Die richten zichzelf op en je komt er vervolgens nooit meer vanaf. Dat kwakkelt maar door, zo de eeuwigheid in. Nee, dan liever de moed opbrengen om zelf een punt te zetten achter een mooi leven. Willen tegendraadsen en satirici relevant blijven, dan moeten ze zichzelf eens in de zoveel tijd opnieuw uit kunnen vinden”, aldus de makers.

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons