Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

RSS feeds

Blijf altijd op de hoogte van een nieuwe post

in Mediatips

Wat is RSS?

RSS staat voor Really Simple Syndication. Met dit systeem kan Visie jou op de hoogte houden van het nieuws. Hierbij hoef je niet direct gebruik te maken van onze website, maar door middel van de RSS wordt het nieuws opgenomen in je RSS-reader. Vanuit dit programma krijg je een melding als er weer nieuwe artikelen op onze website zijn geplaatst, vervolgens kan je de desbetreffende artikelen openen.

Om gebruik te maken van RSS voor Visie gebruik je deze link: https://visie.eo.nl/rss.xml

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een RSS-reader. Zo’n reader kan je gratis downloaden bij www.rssreader.com of www.feedreader.com, maar steeds meer browsers bieden ook gratis RSS-reader functionaliteit aan.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Koken met Sharon de Miranda nu ook via Google Assistent

Koken met Sharon de Miranda nu ook via Google Assistent

BinnensteBuiten, iedere werkdag, 18.45 uur, NPO 2

Bart van Delen

11 uur geleden
Zembla spoort opdrachtgever moord IKON-journalisten op

Zembla spoort opdrachtgever moord IKON-journalisten op

Maandag, 20.55 uur, NPO 2

Gisteren
Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Eindelijk in gesprek over Joodse familiegeschiedenis?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 39)

Bart van Delen

Gisteren

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan