Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

RSS feeds

Blijf altijd op de hoogte van een nieuwe post

in Mediatips

Wat is RSS?

RSS staat voor Really Simple Syndication. Met dit systeem kan Visie jou op de hoogte houden van het nieuws. Hierbij hoef je niet direct gebruik te maken van onze website, maar door middel van de RSS wordt het nieuws opgenomen in je RSS-reader. Vanuit dit programma krijg je een melding als er weer nieuwe artikelen op onze website zijn geplaatst, vervolgens kan je de desbetreffende artikelen openen.

Om gebruik te maken van RSS voor Visie gebruik je deze link: https://visie.eo.nl/rss.xml

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een RSS-reader. Zo’n reader kan je gratis downloaden bij www.rssreader.com of www.feedreader.com, maar steeds meer browsers bieden ook gratis RSS-reader functionaliteit aan.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

EO en IZB ontwikkelen dagelijkse Bijbelpodcast via WhatsApp

Evangelische Omroep| EO en IZB ontwikkelen dagelijkse Bijbelpodcast via WhatsApp

'Eerst Dit': 'Een goed begin van de dag'

Reinald Molenaar

3 December 2018
Jagen op Mozes en Paulus in nieuwe game

christelijke apps en media| Jagen op Mozes en Paulus in nieuwe game

'Follow JC Go' gebaseerd op 'Pokémon Go'

26 October 2018
Gratis challenge over het horen van Gods stem

christelijke boeken| Gratis challenge over het horen van Gods stem

31 dagen lang elke dag een mail bij het boek 'Gods stem horen' van Hanneke van Dam

23 October 2018