Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Priesters bidden bij protesten Kiev

Bekijk de foto’s van de dappere orthodoxe priesters

in Geloven

Te midden van alle beelden van protesterende menigtes, verschijnen ook andere beelden vanuit Oekraïne. Grote aantallen priesters zijn naar het Plein van de Onafhankelijkheid gekomen. Niet om te protesteren, maar om te bidden voor vrede.

Eerder deze maand dreigde de Oekraïense overheid de gebedsdiensten bij protesten te verbieden. Dat weerhoudt de priesters echter niet om op te dagen met hun gewaden, kruizen en heilige boeken – juist op de plaatsen waar politie en betogers tegenover elkaar staan.
 
Een priester reageert op het voorgestelde verbod: "Niemand kan mensen verbieden om te bidden."

Bekijk meer foto's op de website van Christian Post.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons