Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Overdenking | Gekocht en betaald

Zondagse overdenking van Ds. Arie van der Veer

Ds. Arie vertelt vandaag in de overdenking het verhaal van een jongetje dat met een zelfgemaakt bootje aan het spelen was en het uit het zicht verloor. Later vindt hij zijn eigen bootje terug op een rommelmarkt waar het te koop aangeboden werd. Wil je weten hoe het verhaal verder gaat? Bekijk de overdenking en beluister het lied van deze dag.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dominee Imko Postma: 'Genade is gein'

Dominee Imko Postma: 'Genade is gein'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 47)

Bart van Delen

Gisteren
'Zin, Zout en Zegen': naar de kerk met Corina en Natasja

'Zin, Zout en Zegen': naar de kerk met Corina en Natasja

Zondag, 19.00 uur, NPO Radio 5

18 november 2018
Mirjam Kollenstaart: 'Een kijkje in de hemel, wie wil dat niet?'

Mirjam Kollenstaart: 'Een kijkje in de hemel, wie wil dat niet?'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 45)

Bart van Delen

5 november 2018