Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Overdenking | Gekocht en betaald

Zondagse overdenking van Ds. Arie van der Veer

Ds. Arie vertelt vandaag in de overdenking het verhaal van een jongetje dat met een zelfgemaakt bootje aan het spelen was en het uit het zicht verloor. Later vindt hij zijn eigen bootje terug op een rommelmarkt waar het te koop aangeboden werd. Wil je weten hoe het verhaal verder gaat? Bekijk de overdenking en beluister het lied van deze dag.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons