Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Overdenking | De Heer is nabij

Zondagse overdenking van Ds. Arie van der Veer

in Geloven

Wat heb je aan het geloof? Het maakt immers de omstandigheden van je leven niet anders? Maar de gedachte dat de Heer je tegemoet komt, helpt je om je zorgen te overwinnen en leert je om zelf ook tegemoetkomend en vriendelijk jegens anderen te zijn. Laat je door de overdenking van vandaag inspireren bemoedigen!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons