Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nationaal Religiedebat gemist?

Bekijk hier een samenvatting en de verschillende onderdelen van het debat terug

in Christelijk Nieuws

Is geloven in God achterhaald? In het Nationale Religiedebat kruisten atheïsten en gelovigen woensdagavond de degens. Bij EO Geloven was het debat live te volgen en vanaf donderdag zijn de losse onderdelen terug te bekijken. Voor een korte samenvatting van het debat, bekijk de video bovenaan deze pagina.

Indroductie door Stefan Paas

Maarten Boudry reageert op 'God bewijzen'

Reactie Herman Philipse

Reactie Rik Peels

Panel debat

Vragen uit het publiek

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons