Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerken Zeist tegen betaald parkeren op zondag

in Christelijk Nieuws

Verschillende kerken in Zeist hebben bezwaar gemaakt bij de gemeente tegen betaald parkeren op zondag.

Dat meldt RTV Utrecht. Het gaat om de Hervormde gemeente van de Oude Kerk, de Gereformeerde Gemeente en de Christelijke Gereformeerde Kerk. De leden van de kerk zijn er principieel op tegen dat de parkeerwachters moeten werken op zondag. Ook willen ze zelf op de rustdag niet betalen voor geleverde diensten.
 
Sinds kort moeten kerkgangers betalen voor een parkeerplaats, omdat de gemeente betaald parkeren heeft ingevoerd in het dorpscentrum. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons