Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerk Amsterdam opent huis voor gescheiden ouders

'Parentshouse' in IJburg officieel geopend

in Christelijk Nieuws

De Amsterdamse kerkplanting op IJburg heeft vrijdag een huis voor gescheiden ouders geopend. Ouders die in financiële problemen raken door echtscheiding, kunnen maximaal een jaar terecht in het Parentshouse.

Het pand werd vrijdag officieel geopend door burgemeester Van der Laan, maar al in augustus namen de eerste ouders hun intrek in het Parentshouse. Ook kinderen kunnen hier logeren.
 
Het Parentshouse biedt onderdak voor drie ouders. Door de vele aanmeldingen is kerk De Binnenwaai van plan om nog meer huizen voor gescheiden ouders te openen.
 
Bron & foto: Parentshouse

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons