Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Inschrijving Nederland Zingt-dag 2014 geopend

in Mediatips

De Nederland Zingt-dag komt er weer aan! Op 5 april vindt dit event plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema is dit jaar ‘Prijs Adonai’. Er wordt er geluisterd naar koren, solisten en toespraken, maar het samen zingen staat centraal op deze dag.

De presentatie is in handen van dominee Arie van der Veer en Mirjam Bouwman. Ook EO-directeur en presentator van ‘Nederland Zingt op Zondag’ is erbij. Naast de vele samenzang zal het winnende koor van de competitie ‘Nederland Zingt Steeds Beter’ optreden.
 
Thema: Prijs Adonai
Op de Nederland Zingt-dag 2014 wordt er stilgestaan de indrukwekkende veelkleurigheid van God. “Onze koning heeft meer dan tien namen, maar onze grote Koning heeft meer dan honderd namen! En die draagt Hij niet zomaar; elke naam die Hij heeft vertelt iets van Hem. Als je al die namen op een rijtje zet, kom je een beetje te weten wie Hij is en wat Hij doet,” aldus ds. Arie van der Veer.
 
+ Reserveer nu je kaarten!
+ Kijk hier voor meer informatie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

De 12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

Opwekking 17 maart 2018
Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

‘Je kunt veel over mij zeggen, maar ik ben niet arrogant’

Dwárs door de modder om slaven te bevrijden

Dwárs door de modder om slaven te bevrijden

IJM organiseert eerste ‘MudRace’: zaterdag 23 juni bij Flevonice

Gert-Jan Schaap

christelijke... 13 februari 2018