Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Inschrijving Nederland Zingt-dag 2014 geopend

in Mediatips

De Nederland Zingt-dag komt er weer aan! Op 5 april vindt dit event plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema is dit jaar ‘Prijs Adonai’. Er wordt er geluisterd naar koren, solisten en toespraken, maar het samen zingen staat centraal op deze dag.

De presentatie is in handen van dominee Arie van der Veer en Mirjam Bouwman. Ook EO-directeur en presentator van ‘Nederland Zingt op Zondag’ is erbij. Naast de vele samenzang zal het winnende koor van de competitie ‘Nederland Zingt Steeds Beter’ optreden.
 
Thema: Prijs Adonai
Op de Nederland Zingt-dag 2014 wordt er stilgestaan de indrukwekkende veelkleurigheid van God. “Onze koning heeft meer dan tien namen, maar onze grote Koning heeft meer dan honderd namen! En die draagt Hij niet zomaar; elke naam die Hij heeft vertelt iets van Hem. Als je al die namen op een rijtje zet, kom je een beetje te weten wie Hij is en wat Hij doet,” aldus ds. Arie van der Veer.
 
+ Reserveer nu je kaarten!
+ Kijk hier voor meer informatie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Stand-up theology zet christenen aan tot nadenken'

'Stand-up theology zet christenen aan tot nadenken'

Dominee Tim Vreugdenhil trekt het land door met 'stand-up theology'

Nathalie van 't Slot

christelijke... 22 juni 2018
Zin in een dagje festival of boeiende conferentie deze zomer?

Zin in een dagje festival of boeiende conferentie deze zomer?

Overzicht christelijke evenementen zomer 2018

christelijke... 18 juni 2018
Volle kerken, volle stadions, volle recreatievelden, prachtig!

Volle kerken, volle stadions, volle recreatievelden, prachtig!

Blog van Andries Knevel

Andries Knevel

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’