Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Geert Jan Blanken: ‘wie zijn wij om te oordelen?’

Geert Jan Blanken in het nieuwe EO-programma 'Onderweg'

in Geloven

Hij is altijd kritisch op wat zich als belangrijk aandient. Is het wel echt? Hij strijdt zijn leven lang tegen z'n cynisme en en de neiging om te oordelen over anderen.

Hoe leerde EO-manager, Kierkegaard-kenner en voormalig filosofiedocent Geert Jan Blanken zijn angst overwinnen en vertrouwen te ontwikkelen? “Door te doen. Door te geloven dat er altijd handen onder je zijn om je op te vangen”. Dat stelt hij in een openhartig 1-op-1-gesprek met Elsbeth Gruteke in het nieuwe EO-programma ‘Onderweg’ op Radio 5. .

In ‘Onderweg’ is er elke week een gesprek met een bekende Nederlander, afwisselend gepresenteerd door Elsbeth Gruteke, Arjan Lock en Henk van Steeg. Het gesprek zal plaatsvinden in een ontspannen sfeer en de luisteraar meenemen in het (geloofs)leven van de uitgenodigde gast.

Onderweg zaterdag 4 januari om 20.00 uur op Radio 5

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons