Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Gebedsoproepen uit vluchtelingenkamp Libanon

Bid voor vrede in Syrië en Libanon

in Geloven

Dagelijks trekken duizenden Syrische vluchtelingen de grens over naar Libanon. Op de vlucht voor de burgeroorlog in Syrië. In het Libanese dorpje Deir Al Ahmar zetten vele Libanezen zich met hart en ziel in voor de vluchtelingen. Dat terwijl het dorpje in tijdens de burgeroorlog in de jaren 80 zelf werd aangevallen door Syriërs.

De Libanese Karam verloor tijdens die oorlog zijn twee broers, die beide door Syriërs zijn vermoord. Nu zet hij zich in voor de vluchtelingen die zijn dorp overspoelen en roept hij mede christenen op om te bidden voor vrede in Libanon en Syrië

Ook zuster Micheline van de congregatie De Goede Herder zet zich in voor de  Syrische vluchtelingen in Libanon en doet een indringende gebedsoproep.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons