Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Aanval met brandbom op Maleisische kerk

in Christelijk Nieuws

Een kerk in de Maleisische deelstaat Penang is maandag in alle vroegte door twee mannen op een motorfiets aangevallen met brandbommen. Dat heeft de Maleisische politie bekendgemaakt. Bij de aanslag raakte volgens politiechef Abdul Rahim Hanafi niemand gewond.

In het gebied bestaan al tijden spanningen over het gebruik van het woord Allah door niet-moslims. Zondag werden bij drie kerken in Penang spandoeken opgehangen met de tekst: Allah is groot, Jezus is de zoon van Allah.

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad

 

Foto: malaysia-chronicle.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons