Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zin in wetenschap | Wanneer beleef je God in je werk?

Martine komt God tegen in momenten van verwondering

in Geloven

Als onderzoeker heeft Martine vaak zogeheten ‘eureka-momenten’; dat je iets ontdekt wat je niet begrijpt maar waarvan je wel denkt: dit is iets groots. Bij zo’n moment van verwondering komt Martine uit bij God.

De komende weken volgt Zin in Wetenschap Martine Noordegraaf, lector bij de Christelijke Hogeschool in Ede. Ze beheert en begeleidt het onderzoek op het gebied van ‘Jeugd & Gezin’. 
 
+ Ga naar alle Zin in Wetenschap-filmpjes

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons