Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zin in Wetenschap | Geloof inspiratie voor wetenschapper?

Martine Noordegraaf: “Ik wil bijdragen aan herstel in gezinnen”

in Geloven

Hoe inspireert het geloof lector Martine Noordegraaf in haar werk? Vormt haar geloof bijvoorbeeld een motivatie om haar onderzoeken te focussen op jeugd en gezin? En welke inspiratiebron is haar geloof bij het maken van keuzes?

De komende weken volgt Zin in Wetenschap Martine Noordegraaf , lector bij de Christelijke Hogeschool in Ede. Ze beheert en begeleidt het onderzoek op het gebied van ‘Jeugd & Gezin’.  

+ Ga naar alle Zin in Wetenschap-filmpjes

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons