Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Wat voor kerst-type ben jij?

Doe de test

in Geloven

Zie je altijd enorm tegen kerst op? Of ben je juist iemand die in oktober de eerste cd met kerstliedjes al draait? Vul de test op kerstfeestopdedam.nl in en leer jezelf kennen.

Kerstfeest is een christelijk feest, maar lang niet iedereen weet dat nog. Voor andere mensen is kerst vooral het feest waarop pijnlijk duidelijk wordt hoe de familieverhoudingen erbij liggen. Voor nog anderen is kerst weer een dure aangelegenheid waar eigenlijk helemaal geen geld voor is. 

Heel je Leven schreef voor deze verschillende doelgroepen een leerzame e-cursus. Speciaal voor kerst zet de site de cursussen God ontdekken, Wie was Jezus eigenlijk?, Jouw Familiediner en Hulp bij geldproblemen in het zonnetje. 

Welke cursus past bij jou? Doe de kerst-test en je weet 't. 

+ Welk kerst-type ben jij? 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

De oorsprong van advent

De oorsprong van advent

Het is december en dus adventstijd. Het vieren van advent komt nergens in de Bijbel voor. Toch is het al een heel oude christelijke traditie. Wat...

Kinderdienstmethode Bijbel Basics gratis online beschikbaar

Kinderdienstmethode Bijbel Basics gratis online beschikbaar

"Veel belangstelling vanuit kerken," meldt Nederlands Bijbelgenootschap

Gert-Jan Schaap

Moslimvrouw doneert maaltijden aan christelijke weduwen

Moslimvrouw doneert maaltijden aan christelijke weduwen

'Laten we vreedzaam met elkaar samenleven'