Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Paus wil naar Nederland komen'

in Christelijk Nieuws

In een brief aan alle gelovigen van zijn bisdom geeft mgr. Punt aan dat de paus 'zeer geïnteresseerd' is om Nederland te bezoeken. 'Met de andere bisschoppen is inmiddels afgesproken hiervoor de mogelijkheden te bezien,' aldus de bisschop van Haarlem-Amsterdam.

Een mogelijk pausbezoek kwam ter sprake tijdens de ontmoeting van paus Franciscus met de bisschoppen tijdens het ad-liminabezoek van vorige week. Volgens bisschop Punt hebben de bisschoppen aan de paus meegegeven 'dat hij door zijn manier van doen ook erg populair is in Nederland. Hij gaf ons aan daar vooral gebruik van te willen maken,' schrijft Punt.

 

Lees verder bij Katholiek.nl


Foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons