Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

'Paus wil naar Nederland komen'

in Nieuws

In een brief aan alle gelovigen van zijn bisdom geeft mgr. Punt aan dat de paus 'zeer geïnteresseerd' is om Nederland te bezoeken. 'Met de andere bisschoppen is inmiddels afgesproken hiervoor de mogelijkheden te bezien,' aldus de bisschop van Haarlem-Amsterdam.

Een mogelijk pausbezoek kwam ter sprake tijdens de ontmoeting van paus Franciscus met de bisschoppen tijdens het ad-liminabezoek van vorige week. Volgens bisschop Punt hebben de bisschoppen aan de paus meegegeven 'dat hij door zijn manier van doen ook erg populair is in Nederland. Hij gaf ons aan daar vooral gebruik van te willen maken,' schrijft Punt.

 

Lees verder bij Katholiek.nl


Foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

‘Christenen, doe niet aan yoga!’

‘Christenen, doe niet aan yoga!’

Kerk in India waarschuwt gelovigen geen yoga te beoefenen

Gert-Jan Schaap

kerk 20 april 2018
IJslandse kerk noemt anti-besnijdeniswet ‘Jodenvervolging’

IJslandse kerk noemt anti-besnijdeniswet ‘Jodenvervolging’

‘Weer terug in 1933’

katholieke kerk 19 april 2018
Paus troost huilende jongen en geeft hoopvol antwoord

Paus troost huilende jongen en geeft hoopvol antwoord

‘God was trots op jouw vader’