Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuw tijdschrift verleidt jongeren tot solidariteit

Livingstone laat jongeren praten over ontwikkelingssamenwerking

in Geloven

Per januari 2014 verschijnt het nieuwe magazine "Livingstone". Het blad van de gelijknamige stichting laat jongeren aan het woord, die ervaring hebben met ontwikkelingsprojecten.

Allen hebben de locale bevolking van dichtbij leren kennen. De jongeren stellen vragen over armoede, gerechtigheid en solidariteit. Deze thema's worden afgewisseld met onder andere een interview met de band Trinity en een test over hoe avontuurlijk je bent.

Het magazine valt begin januari bij 4000 jongeren, kerken en jeugdverenigingen op de deurmat. Later verschijnt het ook digitaal.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons