Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kopten krijgen eigen kerkgebouw in Kapelle

in Christelijk Nieuws

Koptische christenen hebben maandagmorgen de voormalige gereformeerde Ontmoetingskerk ingewijd. De kerk heeft de naam Heilige Maria Sint Arseniuskerk gekregen. De koptische bisschop Arseny, sinds de zomer bisschop van het nieuwe bisdom Nederland, leidde de inwijdingsdienst.

De koptische bisschop Arseny, sinds de zomer bisschop van het nieuwe bisdom Nederland, leidde de inwijdingsdienst, die begon om 10.00 uur.

De protestantse gemeente Kapelle-Biezelinge-Eversdijk verkocht het bedehuis aan de Biezelingestraat in september aan de koptische gemeenschap.

 

Lees verder bij het Reformatorisch Dagblad


Foto: Google Maps

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons