Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerstmarathon met Kees van der Staaij en Andries Knevel

Radio Maria roept luisteraars op tot gebed & financiële ondersteuning tijdens kerst

in Mediatips

Vanuit de studio's in Den Bosch brengt Radio Maria ook dit jaar weer de kerstmarathon. Het radiostation roept op vrijdag 20 en zaterdag 21 december twee dagen lang haar luisteraars op tot gebed en financiële ondersteuning.

(imported body)

Tijdens de marathon wordt er een callcenter ingericht aan de Waalstraat in Den Bosch. Op de radio gaan de presentatoren in gesprek met een aantal prominenten aan de hand van de centrale vraag Hoe ziet u de komst van Jezus? Zo zullen onder meer Kees van der Staaij, Hilde Kieboom, Andries Knevel, Arie Slob, Abt Bernardus, Anton de Wit, Kardinaal Simonis, Pieter Omtzigt en Leo Fijen hun bijlage leveren. 

In 2009 organiseerde Radio Maria voor het eerst een kerstmarathon. Het bleek een groot succes. Het jaar daarna, in 2010, werd het recordbedrag van ruim 112.000 euro opgehaald. De editie van dit jaar heeft als thema 'Kerstpakket met een boodschap'. Naast alle gesprekken en muzikale bijdragen is er ook ruimte voor ludieke acties. Zo doet programmadirecteur Pater Elias een exclusieve bijdrage. Hij maakt live in de studio een aantal schilderijen en tekeningen. De hoogste bieder mag zich vervolgens 'eigenaar van een echte Pater Elias' noemen.

Bron: Radio Maria

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Felix vierde Kerst in het diepste geheim

Felix vierde Kerst in het diepste geheim

'Er is altijd het gevaar van een politie-inval'

De Top 2000 in de Biblebelt

De Top 2000 in de Biblebelt

Hoe stemmen christenen?

Bart van Delen

25 december 2017
Het Kerstlicht breekt door!

Het Kerstlicht breekt door!

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Dominee Baardmans

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’