Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Gezondheidssituatie Graham verslechterd

in Geloven

De gezondheidssituatie van de Amerikaanse evangelist Billy Graham is verslechterd. Dat meldt de Amerikaanse tv-zender Fox.

De 95-jarige Graham kampt al jaren met gezondheidsklachten. Vorige maand nog werd Billy Graham twee dagen in het ziekenhuis opgenomen vanwege ademhalingsproblemen. Volgens zoon Franklin Graham is zijn toestand sindsdien verslechterd. “Hij is gewoon niet in staat om zijn kracht terug te krijgen. Zijn vitale functies zijn goed, maar hij is gewoon heel zwak”, aldus Franklin Graham.


Foto (ANP) uit 2005

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons