Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

BEAM viert kerst in Utrecht Overvecht

Maaltijd en kerkdienst in wijk Utrecht

in Geloven

Niet voor iedereen is kerst een feest van gezellig samenzijn, warmte en lekker eten. Daarom organiseert het Leger des Heils op donderdag 19 december een ‘Open Huis Kerstfeest’ in de Utrechtse wijk Overvecht. En EO-jongerenmerk BEAM is erbij!

Er worden zo’n zeventig tot tachtig mensen verwacht op het event, dat zal plaatsvinden in de kerk van het Leger des Heils. Behalve een maaltijd zal er ook een inhoudelijk programma zijn; vanaf 14:00 uur zal er een kerkdienst worden gehouden. Op deze manier kunnen de bezoekers ervaren waar kerst werkelijk over gaat: Jezus, het Licht van de wereld, is op aarde gekomen!
 
Ook BEAM gaat een rol spelen op het event. Tijdens het programma zullen ze onder leiding van Hanne de Vries, bekend van de EO-Jongerendag worshipband, kerstliederen voordragen en bemoedigende gesprekken voeren met de bezoekers.
 
Meer informatie lees je op de website van BEAM.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

'Het wereldkampioenschap van gewone mensen’

Dinsdag, 19.10 uur, NPO 1

christelijke... 17 juli 2018
Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Quiz: Ken jij deze EO-presentatoren (nog)?

Doe mee en deel je score!

christelijke... 16 juli 2018
Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Welk gezin laat zijn Italiaanse droom uitkomen?

Iedere maandag, 21.30 uur, RTL 4

christelijke... 16 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’