Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

BEAM viert kerst in Utrecht Overvecht

Maaltijd en kerkdienst in wijk Utrecht

in Geloven

Niet voor iedereen is kerst een feest van gezellig samenzijn, warmte en lekker eten. Daarom organiseert het Leger des Heils op donderdag 19 december een ‘Open Huis Kerstfeest’ in de Utrechtse wijk Overvecht. En EO-jongerenmerk BEAM is erbij!

Er worden zo’n zeventig tot tachtig mensen verwacht op het event, dat zal plaatsvinden in de kerk van het Leger des Heils. Behalve een maaltijd zal er ook een inhoudelijk programma zijn; vanaf 14:00 uur zal er een kerkdienst worden gehouden. Op deze manier kunnen de bezoekers ervaren waar kerst werkelijk over gaat: Jezus, het Licht van de wereld, is op aarde gekomen!
 
Ook BEAM gaat een rol spelen op het event. Tijdens het programma zullen ze onder leiding van Hanne de Vries, bekend van de EO-Jongerendag worshipband, kerstliederen voordragen en bemoedigende gesprekken voeren met de bezoekers.
 
Meer informatie lees je op de website van BEAM.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Hoe een oud bureautje levens voorgoed veranderde...'

'Hoe een oud bureautje levens voorgoed veranderde...'

Woensdag in 'Langs de Lijn En Omstreken', 20.30 uur, NPO Radio 1

Bart van Delen

christelijke... 5 uur geleden
'Fred van Leer: Alles uit de kast', make-over met een boodschap

'Fred van Leer: Alles uit de kast', make-over met een boodschap

Iedere dinsdag, 20.30 uur, TLC

Bart van Delen

Volleybalster Jeanine Stoeten mist haar moeder

Volleybalster Jeanine Stoeten mist haar moeder

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 17)

Bart van Delen

christelijke... 23 april 2018