Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

BEAM viert kerst in Utrecht Overvecht

Maaltijd en kerkdienst in wijk Utrecht

in Geloven

Niet voor iedereen is kerst een feest van gezellig samenzijn, warmte en lekker eten. Daarom organiseert het Leger des Heils op donderdag 19 december een ‘Open Huis Kerstfeest’ in de Utrechtse wijk Overvecht. En EO-jongerenmerk BEAM is erbij!

Er worden zo’n zeventig tot tachtig mensen verwacht op het event, dat zal plaatsvinden in de kerk van het Leger des Heils. Behalve een maaltijd zal er ook een inhoudelijk programma zijn; vanaf 14:00 uur zal er een kerkdienst worden gehouden. Op deze manier kunnen de bezoekers ervaren waar kerst werkelijk over gaat: Jezus, het Licht van de wereld, is op aarde gekomen!
 
Ook BEAM gaat een rol spelen op het event. Tijdens het programma zullen ze onder leiding van Hanne de Vries, bekend van de EO-Jongerendag worshipband, kerstliederen voordragen en bemoedigende gesprekken voeren met de bezoekers.
 
Meer informatie lees je op de website van BEAM.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dolf van de Vegte: "God is onze enige hoop"

Dolf van de Vegte: "God is onze enige hoop"

Slechte uitslag punctie voor directeur Family7

Miriam Duijf

5 uur geleden
Anti Pest Club-polsbandjes razend populair

Anti Pest Club-polsbandjes razend populair

Al 96.000 bandjes besteld, extra polsbandjes worden bijgedrukt

5 uur geleden
'Zembla Internationaal': 'weer een misstand bij Facebook'

'Zembla Internationaal': 'weer een misstand bij Facebook'

Woensdag, 21.15 uur, NPO 2

Gisteren

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan