Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Verwacht: Son of God

Nieuwe film over leven van Jezus vanaf februari in Amerikaanse theaters

in Christelijk Nieuws

Slechts weinig Amerikanen dachten dat de serie van The Bible veel bekijks zou trekken. Niets was minder waar: wekelijks stemden miljoenen kijkers in op de verhalen uit de Bijbel. Vanaf februari brengen de makers van The Bible de nieuwe film ‘Son of God’ uit in de Amerikaanse bioscopen. Deze keer focust de film zich –zoals de titel al suggereert – op het leven van Jezus.

“Jezus is tien jaar lang niet op het grote scherm geweest”, zegt Roma Downey, één van de makers van de film. “Het is een groot verhaal en verdient een grote presentatie. We weten dat God dit gaat gebruiken.”

Trailer 'The Bible'

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons