Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Thuis genieten van kerkdienst met Android-stick

Vanaf 2014 eenvoudig kerkdiensten bekijken op eigen tv

in Mediatips

Thuis kerkdiensten beluisteren en bekijken op de eigen tv is vanaf begin 2014 mogelijk. Stichting Intermediair Kerkomroep Nederland (sIKN) levert dan de zogeheten SmartTvAppStick (STAS) met een voorgeprogrammeerde Kerkomroep-app in Android.

De STAS is zo geprogrammeerd dat direct het menu van Kerkomroep.nl opstart zodra de gebruiker dit activeert met behulp van de afstandsbediening. Deze afstandsbediening werkt met cijfers en is daarmee geschikt voor jong en oud.In het menu is een button opgenomen waaronder de gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om snel te kunnen navigeren. De eigen kerk kan in de STAS onder een snelkeuze worden ingesteld zodat men zeer eenvoudig kan meekijken of luisteren.

De STAS wordt tijdens de beurs Kerk & Gemeente te Utrecht (29 en 30 november) gepresenteerd. Kerkomroep.nl is het online platform voor kerkdiensten en vieringen die vanuit heel Nederland of daarbuiten uitgezonden worden via sIKN.

Bron: sIKN

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Neem je vrienden mee naar de kerk en win een Hummer'

'Neem je vrienden mee naar de kerk en win een Hummer'

Amerikaanse kerk organiseert ludieke wedstrijd

Gisteren
2400 kinderen doen mee met de Zwitserse KidsGames

2400 kinderen doen mee met de Zwitserse KidsGames

Oecumenische olympiade zorgt voor goede relaties tussen kerken

Exclusieve interviews met bisschop Curry bij de EO

Exclusieve interviews met bisschop Curry bij de EO

De man achter de preek van prins Harry en Meghan Markle

29 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’