Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Thuis genieten van kerkdienst met Android-stick

Vanaf 2014 eenvoudig kerkdiensten bekijken op eigen tv

in Mediatips

Thuis kerkdiensten beluisteren en bekijken op de eigen tv is vanaf begin 2014 mogelijk. Stichting Intermediair Kerkomroep Nederland (sIKN) levert dan de zogeheten SmartTvAppStick (STAS) met een voorgeprogrammeerde Kerkomroep-app in Android.

De STAS is zo geprogrammeerd dat direct het menu van Kerkomroep.nl opstart zodra de gebruiker dit activeert met behulp van de afstandsbediening. Deze afstandsbediening werkt met cijfers en is daarmee geschikt voor jong en oud.In het menu is een button opgenomen waaronder de gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om snel te kunnen navigeren. De eigen kerk kan in de STAS onder een snelkeuze worden ingesteld zodat men zeer eenvoudig kan meekijken of luisteren.

De STAS wordt tijdens de beurs Kerk & Gemeente te Utrecht (29 en 30 november) gepresenteerd. Kerkomroep.nl is het online platform voor kerkdiensten en vieringen die vanuit heel Nederland of daarbuiten uitgezonden worden via sIKN.

Bron: sIKN

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Schrijver Johan Lock te gast in ‘EO Onderweg’

Schrijver Johan Lock te gast in ‘EO Onderweg’

‘Ik ben helemaal klaar met kerken die continu ‘namens God’ praten’

kerk 19 mei 2018
De zondag van een blije kerkganger

De zondag van een blije kerkganger

Blog van Andries Knevel

Andries Knevel

Ook kerken moeten straks voldoen aan de nieuwe privacywet

Ook kerken moeten straks voldoen aan de nieuwe privacywet

Maar zijn ze er wel klaar voor?

Joëlle Post

kerk 18 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’