Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Online Bijbel nu ook als app

App alleen beschikbaar voor iPhone en iPad

in Geloven

Met een gratis basispakket introduceert Cross Link Services BV deze week de Online Bijbel als app voor iPad en iPhone. De app kan gratis gedownload worden uit de app-store van Apple. De app is standaard voorzien van Nederlandstalige inhoud.

"Voor de desktop-editie van de Online Bijbel is al een ongekende hoeveel bijbelstudie-titels beschikbaar," aldus Peter van der Schelde van Cross Link Services, "deze gaan we nu stap voor stap ontsluiten voor gebruik op de iPad en iPhone." In de app is een aantal titels standaard beschikbaar. Wie meer mogelijkheden wil, zal daarvoor moeten betalen. Ook uitgevers zal de mogelijkheid geboden worden om op dit platform te publiceren.

Standaard wordt de app geleverd met een Nederlandse en een Engelse bijbelvertaling, honderdduizenden verwijsteksten, een commentaar op de evangeliën en registers op onderwerpen en thema's. Ook is de meegeleverde King James versie van de bijbel gekoppeld aan Strong-coderingen en woordenboeken van James Strong. "In de komende maanden gaan we de hoeveelheid gratis titels verder uitbreiden", aldus Van der Schelde.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Nieuwe website legt Bijbelse begrippen uit aan jongeren

Nieuwe website legt Bijbelse begrippen uit aan jongeren

Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) lanceert ‘ABC van het geloof’

christelijke...
Alle vrouwen in de Bijbel in één lijst

Alle vrouwen in de Bijbel in één lijst

Handig naslagwerk voor een Bijbelstudie over vrouwen

Arianne Ramaker

Serie brieven wil jongeren helpen in hun zoektocht naar God

Serie brieven wil jongeren helpen in hun zoektocht naar God

'Deelnemers leren Gods stem verstaan'

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans