Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Man vindt Jezus dankzij item PowNews'

Henk Stoorvogel zaterdag in 'Jouw Spiritualiteit'-radio

in Mediatips

Een niet-gelovige man werd zo enthousiast van een reportage van PowNews over de christelijke mannenbeweging 'De 4e Musketier', dat hij zich besloot aan te melden voor een 'karakterweekend'. Tijdens die 'survival' bekeerde deze man zich tot het christelijk geloof.

Dat zegt Henk Stoorvogel, oprichter en voorman van de 4e Musketier, zaterdag in 'Jouw Spiritualiteit' op Radio 5. "We vonden het hartstikke leuk dat PowNews er was. Want we willen juist die kerels ook bereiken die PowNews kijken en geen EO. En het mooie was dat één van die kerels die dat toen heeft gezien - hij gaat niet naar de kerk, niet christelijk, helemaal niks - dat zag en dacht: dit vind ik mooi! Dus afgelopen keer was hij er bij en hij is tot bekering gekomen. Met dank aan PowNews!''

Jouw Spiritualiteit
Elke zaterdag om 12.30 uur is op Radio 5 het EO-programma 'Jouw Spiritualiteit' te horen. Daarin komen christelijke en niet-christelijke gasten aan het woord over hun spirituele taal. Deze wordt vastgesteld aan de hand van een testje, de 'SpiritualiteitWijzer'.

Benieuwd naar de spirituele taal van Henk Stoorvogel? Luister dan om 12.30 uur naar Radio 5 of luister achteraf hier het programma terug.

PowNews van 25 maart 2013

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Victor van Heusden zag eerst de mens en dan de mening'

christelijke organisaties| 'Victor van Heusden zag eerst de mens en dan de mening'

Reacties op het overlijden van een pionier en ziener

14 November 2018
Christelijke organisaties onderzoeken hoe geloof vorm krijgt op het werk

christelijke organisaties| Christelijke organisaties onderzoeken hoe geloof vorm krijgt op het werk

Hoe uiten werknemers hun geloof?

14 November 2018
Christelijke pionier Victor van Heusden overleden

christelijke evenementen| Christelijke pionier Victor van Heusden overleden

Van Flevofestival tot stiltecentrum

13 November 2018