Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Kerken Amsterdam starten kerstcampagne

in Geloven

'Kerst begint voor mij in de kerk' is de slogan van een kerstcampagne van de protestantse en evangelisch-lutherse kerken van Amsterdam en Amstelveen die maandag van start gaat.

(imported body)

Dit jaar is gekozen voor vier portretten waarmee vier generaties in beeld komen. Bij elk portret hoort een uitspraak over kerst. Doel van de actie is om het Amsterdamse en Amstelveense publiek te wijzen op het brede aanbod aan vieringen, levende kerststallen, concerten en andere kerstactiviteiten in de stad.

De campagne wordt de hele maand december gevoerd via posters op metrostations en in uitgaansgelegenheden, Boomerangcards en spotjes op AT5 en Radio Noord-Holland. Vanaf 6 december kan op kerstamsterdam.nl en kerstamstelveen.nl worden gezocht naar een kerstviering in de buurt: van levende kerststallen en kerstconcerten tot kerstnachtdiensten.

Initiatiefnemers van de campagne zijn dit jaar de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam, de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert en De Stadslamp. 

 

Bron: Protestantse Kerk Amsterdam

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

55 redenen waarom vrouwen moeten (s)preken

55 redenen waarom vrouwen moeten (s)preken

'Omdat een van de beste preken ooit van een vrouw was'

Mirjam Hollebrandse

Friese kerken nu ook online te bekijken

Friese kerken nu ook online te bekijken

Foto's en video's van kerken bij elkaar op één site

kerk 5 juli 2018
‘Atheïstische dominee’ Klaas Hendrikse overleden

‘Atheïstische dominee’ Klaas Hendrikse overleden

‘God bestaat niet, hij gebeurt’

atheïsme 28 juni 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’