Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

I like mijn kerk | Handen en voeten geven aan het geloof

Baptistengemeente De Rank in Utrecht

in Nieuws

Carolien is enthousiast over haar eigentijdse kerk in de stad Utrecht. Een kerk die midden in de samenleving staat en zich graag inzet voor de wijk. In deze aflevering van I like mijn kerk zien we dan ook geen kerkdienst, maar een gemeente die zich volop inzet voor haar wijk, om op die manier handen en voeten te geven aan het geloof.

De gemeente kerkt op de bijzondere locatie Nieuw Welgelegen; een multifunctionele accommodatie die ruimte biedt aan organisaties en verenigingen op het gebied van sport, onderwijs, cultuur en welzijn.
 
Samen met Stichting Present en andere organisaties van Nieuw Welgelegen organiseerde De Rank de Wij voor de wijkdag. Een dag waarop vrijwilligers van de kerk en van andere organisaties samen de handen uit de mouwen staken om anderen in de wijk te helpen. Er werd geklust, getuinierd en verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Voorganger schrijft 'open brief aan kerktwijfelaars'

Voorganger schrijft 'open brief aan kerktwijfelaars'

‘Val op zondag gewoon eens binnen’

Mirjam Hollebrandse

geloofsvragen 18 juni 2018
Kerk op vakantie

Kerk op vakantie

Zoek een kerkdienst vlak bij je vakantieoord (in binnen- en buitenland)

kerk 15 juni 2018
Wanneer ben je een goede burger?

Wanneer ben je een goede burger?

Blog van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’