Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

I like mijn kerk | Handen en voeten geven aan het geloof

Baptistengemeente De Rank in Utrecht

in Christelijk Nieuws

Carolien is enthousiast over haar eigentijdse kerk in de stad Utrecht. Een kerk die midden in de samenleving staat en zich graag inzet voor de wijk. In deze aflevering van I like mijn kerk zien we dan ook geen kerkdienst, maar een gemeente die zich volop inzet voor haar wijk, om op die manier handen en voeten te geven aan het geloof.

De gemeente kerkt op de bijzondere locatie Nieuw Welgelegen; een multifunctionele accommodatie die ruimte biedt aan organisaties en verenigingen op het gebied van sport, onderwijs, cultuur en welzijn.
 
Samen met Stichting Present en andere organisaties van Nieuw Welgelegen organiseerde De Rank de Wij voor de wijkdag. Een dag waarop vrijwilligers van de kerk en van andere organisaties samen de handen uit de mouwen staken om anderen in de wijk te helpen. Er werd geklust, getuinierd en verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons