Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Het Evangelie volgens Britney Spears

Popzangeres komt met musical over leven van Jezus

in Geloven

Popzangeres Britney Spears gaat de planken op met het levensverhaal van Jezus. Momenteel wordt er hard aan de musical gewerkt welke zal worden vertoond in New York.

Aan de hand van verschillende nummers van Britney zoals 'Stronger', 'Crazy' en 'Hit me baby one more time' wordt het verhaal van de geboorte, het leven, de dood en de wederopstanding van Jezus verteld.

Op de website van de musical staat te lezen dat de musical geen gesproken woord zal bevatten maar dat uitsluitend de teksten van Britney (nummers) en afbeeldingen van Jezus worden gebruikt."Ik daag iedereen uit om de show te bekijken om zo te begrijpen hoe deze twee zogenaamd 'tegengestelde' werelden samen kunnen gaan" aldus bedenker van het theaterstuk Pat Blute.

Het is nog niet bekend wanneer 'SPEARS the Musical: The Gospel According to Britney' te zien is.

Foto: spearsthemusical.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons