Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Andries Radio Symposium: bekijk de fragmenten

Waarom zijn we zo verdeeld over Israël?

in Christelijk Nieuws

Als het over Israël gaat, lezen christenen de Bijbel totaal verschillend. En dat leidt tot heftige discussies en pittige conflicten. Hoe kan dat? En waarom loopt het debat over Israël vaak zo hoog op? Waarom is Israël onder Nederlandse christenen nog altijd een splijtzwam?

Het vierde Andries Radio Symposium ging over de vraag: waarom zijn we zo verdeeld over Israël? Kijk hier de fragmenten terug.

Compilatie Andries Radio Symposium

Opening Andries Knevel

Betrokken bij Israël

Hoe lezen we de Bijbel - Henk Poot

Hoe lezen we de Bijbel - Bernhard Reitsma

Lion Erwteman

Waar knellen de verschillen?

Jongeren over Israël

Waar knellen de verschillen? (2)

Eindbetoog Aad Kamsteeg

Afsluiting Andries Knevel

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons