Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wilhelmina werd door God aangeraakt

in Geloven

Tientallen jaren had Wilhelmina Tobben last van een zwaar gevoel, een ‘steen’ in haar buik. Geen arts of psycholoog wist wat er aan de hand was. Wilhelmina heeft er veel voor gebeden, tot ze op een nacht een visioen kreeg.

“Ik kreeg een hand op mijn schouder. De hele slaapkamer werd omgeven door heel veel liefde.” Wilhelmina zag een lichtcirkel waarin ze de dromen van haar kinderjaren zag. De volgende morgen voelde ze zich bevrijd van het zwaartegevoel in haar ziel. “Mijn leven is iedere dag mooier, leefbaarder geworden. Dat lege gevoel ging heel langzaam weg, dat werd gevuld.” Wilhelmina voelde dat God haar ‘uit de put trok’.
 
Dochter
Vier maanden later vertrok de dochter van Wilhelmina naar het klooster. Wilhelmina had er eerst heel veel moeite mee, tot ze op retraite ging. De heimwee werd van haar afgenomen en ze kon tegen God zeggen: “Het blijft mijn dochter, maar U mag haar hebben.”
 
  
Geloven op 2 is deze week in Groesbeek.
 
Geloven op 2, elke week van maandag t/m donderdag rond de klok van 17:00 uur op NL2.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Verborgen Kustdorpen': aan boord bij Olympisch kampioen

'Verborgen Kustdorpen': aan boord bij Olympisch kampioen

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 34)

Bart van Delen

12 uur geleden
Nieuw seizoen 'Kijken in de Ziel' met religieuze leiders

Nieuw seizoen 'Kijken in de Ziel' met religieuze leiders

Maandag, 21.10 uur, NPO 2

Tirza van der Graaf

13 uur geleden
Feestelijk prinsengrachtconcert met Arthur en Lucas Jussen

Feestelijk prinsengrachtconcert met Arthur en Lucas Jussen

Zaterdag, 21.20 uur, NPO 2

18 augustus 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’