Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Verwacht: verfilming van opstanding Jezus

Film verbeeldt de veertig dagen na Jezus' opstanding

in Mediatips

Rond Pasen 2015 moet hij uitkomen: de film ‘Resurrection’. In dit religieuze drama wordt een volledig nieuwe blik geworpen op het verhaal van Jezus Christus tijdens de veertig dagen na Zijn opstanding uit de dood.

Het verhaal wordt verteld door de ogen van een Romeinse soldaat, die van Pontius Pilatus de opdracht krijgt om onderzoek te doen naar geruchten over de Messias die na Zijn kruisiging is opgestaan. De soldaat moet het lichaam van Jezus Christus opsporen om de dreigende oproer in Jeruzalem tegen te gaan.
 
Volgens de producenten krijgt de film een vergelijkbare stijl als Ridley Scotts Gladiator (2000). De regisseur van de film is Kevin Reynolds, die eerder Robin Hood: Prince of Thieves (1991) en Waterworld (1995) regisseerde.

Bron: Huffington Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Waarom is God een zwarte vrouw in ‘De Uitnodiging’?

Waarom is God een zwarte vrouw in ‘De Uitnodiging’?

Bestseller ‘The Shack’ draait in Amerikaanse bioscopen

Nathalie van 't Slot

Eindelijk! Trailer van bestseller ‘De Uitnodiging’ is uit

Eindelijk! Trailer van bestseller ‘De Uitnodiging’ is uit

Film 'The Shack' voorjaar 2017 in bioscoop

Leven van Jezus verschijnt in virtual reality

Leven van Jezus verschijnt in virtual reality

Het leven van Jezus is deze winter in virtual reality (VR) te bekijken. Dat maakten de Amerikaanse filmbedrijven Autumn Productions en VRWerx woensdag...