Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Verwacht: verfilming van opstanding Jezus

Film verbeeldt de veertig dagen na Jezus' opstanding

in Mediatips

Rond Pasen 2015 moet hij uitkomen: de film ‘Resurrection’. In dit religieuze drama wordt een volledig nieuwe blik geworpen op het verhaal van Jezus Christus tijdens de veertig dagen na Zijn opstanding uit de dood.

Het verhaal wordt verteld door de ogen van een Romeinse soldaat, die van Pontius Pilatus de opdracht krijgt om onderzoek te doen naar geruchten over de Messias die na Zijn kruisiging is opgestaan. De soldaat moet het lichaam van Jezus Christus opsporen om de dreigende oproer in Jeruzalem tegen te gaan.
 
Volgens de producenten krijgt de film een vergelijkbare stijl als Ridley Scotts Gladiator (2000). De regisseur van de film is Kevin Reynolds, die eerder Robin Hood: Prince of Thieves (1991) en Waterworld (1995) regisseerde.

Bron: Huffington Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Hoe ‘napalmmeisje’ Kim Phuc toch hoop vond

Hoe ‘napalmmeisje’ Kim Phuc toch hoop vond

'Ik had dood moeten zijn'

Gert-Jan Schaap

Recensie van Shusaku Endo’s eindelijk vertaalde Jezus-boek

Recensie van Shusaku Endo’s eindelijk vertaalde Jezus-boek

‘Meest overtuigende Jezusverhaal’ sinds de Matthäus?

Gert-Jan Schaap

19 september 2018
Herfstbos - herfst als sterfseizoen

Waarom Jezus wil dat wij ons leven verliezen

Leven met je hoofd in de hemel