Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Open Doors-dag: bemoedigd door vervolgden

Het thema van de dag is Moed!

in Nieuws

Pastor Edward Awabdeh en zijn vrouw Ranaa uit Syrië, Makset Djabbarberganov uit Oezbekistan en het Amerikaanse echtpaar Nik en Ruth Ripken, dat jarenlang woonde en werkte in het Midden-Oosten, zijn de hoofdsprekers van de jaarlijkse Open Doors-dag op zaterdag 2 november in de IJsselhallen in Zwolle. Het thema van de dag is 'Moed!'. De landelijke dag van Open Doors, een organisatie die wereldwijd vervolgde christenen steunt, trekt jaarlijks zo’n 7.000 bezoekers.

Naast buitenlandse christenen zijn er ook Nederlandse sprekers op de Open Doors-dag. Dominee Ron van der Spoel, tevens adjunct-directeur Kerk & Theologie bij Open Doors, traint voorgangers in landen waar vervolging is. Ook Open Doors-oprichter Anne van der Bijl spreekt op het hoofdpodium. De 85-jarige oprichter van Open Doors reisde de hele wereld over om vervolgde christenen te bemoedigen en te ondersteunen met bijbels, training en praktische hulp. 

De Open Doors-dag wordt gehouden in de IJsselhallen aan de Rieteweg in Zwolle en de toegang is gratis. 

Lees het volledige nieuwsbericht op OpenDoors.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Africa Mercy komt aan in Guinee

Grootste ziekenhuisschip Africa Mercy komt aan in Guinee

Mercy Ships biedt allerarmste Guineeërs gratis medische zorg

13 augustus 2018
Noodhulpactie na aardbevingen Lombok

Christelijke organisaties starten noodhulpactie voor Lombok

Duizenden bewoners getraumatiseerd en dakloos na 3 aardbevingen

10 augustus 2018
Op vakantie met weinig geld

Op vakantie met weinig geld

Ideeën voor mensen die leuke dingen willen doen

Carianne Ros

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’