Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuwe website voor eenheid NGK, CGK en GKV

Kerkverbanden niet aanwezig bij Nationale Synode

in Christelijk Nieuws

Voor vrijgemaakt-, christelijk- en Nederlands-gereformeerde kerken is er een nieuwe website voor informatie over kerkelijke eenheid: kerkelijkeeenheid.nl.

Op deze website wordt zoveel mogelijk informatie over eenheid verzameld, dat zich landelijk en op plaatselijk vlak afspeelt, meldt de zogeheten DOE-groep, die het initiatief ertoe nam. DOE staat voor Deputaten-Overleg Eenheid, en betreft de samenwerking van de drie kerkelijke commissies die namens hun kerken de eenheidsgesprekken voeren.

De DOE-groep signaleert dat er de afgelopen jaren veel is gebeurd, maar dat het materiaal daarover verspreid en slecht toegankelijk is. Door één gezamenlijke website in het leven te roepen moet er meer eenduidigheid komen.

Lees het hele artikel bij het Nederlands Dagblad.

+ kerkelijkeeenheid.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons