Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

INFOGRAPHIC | Schaamte over verdeeldheid

in Christelijk Nieuws

Bijna elke christen schaamt zich voor verdeeldheid in de kerk. Maar ze zien ook nog veel blokkades voor eenheid. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Eenheid onder christenen’ dat in aanloop naar de Nationale Synode is uitgevoerd door Tekstbureau Vakmaten.

Bekijk hieronder de infographic met de resultaten.

 

De resultaten van het onderzoek worden uitgebreid opgenomen in de glossy Dordt die aanstaande vrijdag verschijnt.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons