Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Hour of Power lanceert Bijbel-app

App ‘Jesus Says Today’ brengt Jezus’ woorden onder aandacht

in Nieuws

Het tv-programma ‘Hour of Power’ heft een eigen mobiele Bijbel-app ontwikkeld: Jesus says today. Dat meldt het ND zaterdag.

Iedere keer dat je de app opent, verschijnt een nieuwe uitspraak of gelijkenis van Jezus. Op deze manier wil Hour of Power Jezus’ woorden dagelijks centraal stellen.

De app sluit aan bij de Red Letter Christian Movement, een beweging die citaten van Jezus en God in het rood afdrukt in Bijbelvertalingen.

Gebruikers kunnen de app gratis en wereldwijd gebruiken, in hun eigen taal. In het Nederlands kunnen de teksten in de NBG- en NBV-vertaling gelezen worden.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Jezus zou zeker op Facebook zitten'

'Jezus zou zeker op Facebook zitten'

Duitse bisschoppen zien social media als dé plek voor Jezus

Joëlle Post

Dag6 met ‘kabinet van vakmensen’ uit de startblokken

Dag6 met ‘kabinet van vakmensen’ uit de startblokken

Nieuw journalistiek platform EO en Nederlands Dagblad

EO en Nederlands Dagblad lanceren nieuwsplatform Dag6

EO en Nederlands Dagblad lanceren nieuwsplatform Dag6

Dag6 is de nieuwe naam van het journalistieke medium dat de Evangelische Omroep en het Nederlands Dagblad hebben opgericht. Dat maakten de...