Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hillsong: 'We Are Young & Free!'

"Wij geven de jongere van vandaag een stem"

in Mediatips

Vandaag is het debuutalbum van Young & Free, de nieuwe jeugdbeweging van de Engelstalige Hillsong kerk wereldwijd verschenen. "We zijn een groep jonge mensen die hoop, redding, vreugde en een toekomst hebben gevonden in Jezus Christus. Wij zijn Young & Free" aldus de tienerband. Momenteel staat het album op nummer 1 in de Nederlandse iTunes.

'Young & Free' is specifiek gericht op tieners. Met de nieuwe jeugdbeweging wil Hillsong ‘bruisende muziek brengen voor de nieuwe generatie’. "Onze nummers zijn iets wat in ons hart leeft en een weerspiegeling van het leven wat we hebben in Jezus. Young & Free is eenvoudig en oprecht. Het is de stem en het geluid van deze generatie. De generatie van NU."

De naam 'Young & Free' staat voor een boodschap en een missie. "We geloven dat God deze generatie roept om sterk te staan in hun jeugd-zijn en in hun vrijheid. We geloven oprecht dat tieners door dit project diepe en oneindige vreugde zullen vinden in Jezus."

Zoekt u nog een cadeau voor uw tienerzoon of -dochter? De eerste cd ‘We Are Young & Free’ is vanaf vandaag te bestellen via Itunes, te koop bij diverse christelijke boekenhandels of te verkrijgen bij de lokale gemeente van Hillsong in Amsterdam. Hieronder vind u een voorproefje van het album:


<iframe src="http://www.youtube.com/embed/I-pLw9lf1UY" frameborder="0" width="420" height="315"></iframe>

 

Foto: Hillsong Young & Free

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons