Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

‘Dertig leiders bij DoorBrekers opgestapt’

in Christelijk Nieuws

Bij de christengemeente de DoorBrekers zijn zo’n dertig mensen die betrokken waren in het leiderschap vertrokken. Dit uit onvrede over de interne gang van zaken. Het gaat met name om mensen die huiskringen leiden en een aantal leiders van praktische teams. Dat meldt de Barneveldse Krant.

Afgelopen zomer ontstond er een crisis in het leiderschapsteam van de snelgroeiende gemeente. Waardoor er een onwerkbare situatie was ontstaan. De snelle groei van de gemeente zou een belangrijke oorzaak van de crisis zijn. Daarom kwam de gemeente in september onder toezicht te staan van drie externe voorgangers.

Medewerker van de DoorBrekers Rick Borkent vertelt aan de Barnveldse Krant dat de gemeente de situatie betreurt, maar benadrukt dat de meeste leiders zijn gebleven.

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons