Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zweedse visfileerders vinden zalm met kruis

'Jezus Zalm' zorgt voor opwinding in Göteborg

in Christelijk Nieuws

In een visfileerfabriek in het Zweedse Göteborg is een zalm gevonden met een zwart kruis op zijn buik. Dat schrijft de Zweedse krant ‘The Local’ .

De Gambiaanse man die de vis, in een bak tussen alle andere zalm,  zag liggen, kon zijn enthousiasme niet onderdrukken. "Het is een teken van God!" schreeuwde hij uit. Iedereen uit de fabriek rende erheen om de ‘Jezus Zalm’ te bewonderen. 

De vis had een duidelijk zwart kruis op zijn buik staan. De Zweedse fileerder Lars Ludvigsson vertelt dat de vinder uit Gambia behoorlijk opgewonden was. "Ik zit nu al 30 jaar in het vak en heb zoiets nog nooit gezien."

Er zit helaas geen voorspoedig leven in voor de vis: Ludvigsson nam de zalm mee naar huis. "Morgen heb ik in ieder geval een gezegende maaltijd", liet hij aan de krant weten.

Foto: Lars Ludvigsson

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons