Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Mirjam Bouwman en Kefah Allush over hun bekering

in Mediatips

In de laatste aflevering van de nieuwe serie van De Verandering blikken presentatoren Mirjam Bouwman en Kefah Allush terug op het afgelopen seizoen. Daarnaast vertellen zij hoe het geloof in hun leven kwam en wat dit teweeg bracht. Welke twijfel- en worstelmomenten ervaren zij en op welke manier vormt het hun leven? De twee presentatoren stellen elkaar kritische vragen. Dit geeft een mooie inkijk hoe het geloof in hun leven een rol speelt.

In De Verandering vertelden verschillende gasten het bijzondere verhaal over hoe zij tot geloof kwamen. Maar deze verandering roept bij familie en vrienden vaak grote vragen en soms zelfs weerstand op. Hoe komt het dat de omgeving zoveel vragen heeft? Zijn de 'nieuwe' christenen te gedreven of te bekeerderig? Of zijn ze juist niet open genoeg over de verandering die hun leven – en daarmee ook die van hun omgeving – compleet op z'n kop zette? En waarom hebben juist moeders vaak zo'n moeite met de bekering van hun zoon of dochter? Deze vragen komen aan bod tijdens de terugblik met alle gasten van het afgelopen seizoen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons