Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

De vijftig meest ongewone kerken ter wereld

in Christelijk Nieuws

"Art has been, is, and will be forever, the greatest agency for spiritual impression that the Church may claim."
- Ralph Adams Cram, architect
 
Een plaats om God te aanbidden en tegelijkertijd een prachtig staaltje van kunst: sommige kerken zijn echte eyecatchers in het straatbeeld. Bekijk hier een selectie van de vijftig meest ongewone kerken van de wereld. Wat is jouw favoriet?

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons