Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Billboard ‘Jezus had twee vaders’ roept kritiek op

in Christelijk Nieuws

De Anglicaanse kerk St. John in Ontario (Canada) heeft onlangs een billboard voor zijn gebouw geplaatst met de boodschap: ‘Jezus had twee vaders en met Hem is het gewoon goedgekomen!’. Vorige week verscheen er een foto van het billboard op internet die inmiddels al meer dan een miljoen keer is bekeken.

De boodschap, die homoseksualiteit aanmoedigt, roept verschillende reacties op. Er zijn mensen die positief reageren, maar vele anderen zijn van mening dat de boodschap tegen de Bijbel ingaat. “Dingen worden uit de context gerukt om een punt te rechtvaardigen,” reageert iemand op de Reddit-website.

Leider van de kerk Rod Bower staat achter de boodschap en vertelde the Daily Telegraph dat hij blij was met alle internationale aandacht voor zijn kerk.


Bron: Christianpost.com
Foto: Reddit/Rebo0k

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons