Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Voorproefje nieuw album Gerald Troost

Troost zingt over kwetsbare dochtertje Rosa

in Geloven

Hij bezingt de schoonheid van de vrouw, roept mannen op sterk en moedig te zijn, en zingt over zijn kwetsbare kleine dochtertje Rosa, die wonder boven wonder gezond ter wereld is gekomen. Rond eind september kunnen fans genieten van het nieuwe album van Gerald Troost: ‘Tussen hemel en aarde’. Bij het EO-radioprogramma ‘Leef je Geloof’ geeft hij vast een voorproefje.

Vijf maanden voordat hun dochtertje Rosa geboren zou worden, kreeg de familie Troost te horen dat de vliezen al gebroken waren. Een spannende tijd brak aan, want zonder vruchtwater groeien de longen niet. Uiteindelijk is Rosa vorig jaar drie maanden te vroeg geboren. Gelukkig gaat het wonderlijk goed met haar, en mag Gerald Troost zijn eenjarige dochtertje toezingen met een nieuw lied op zijn nieuwe album.

Leef je Geloof wordt elke zaterdagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur uitgezonden op Radio5 en ontvangt de hele zomer markante gasten en christelijke artiesten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Michael W. Smith geeft concert in Nederland

Michael W. Smith geeft concert in Nederland

Wegens succes extra concert aangekondigd

Joëlle Post

christelijke... 19 juli 2018
Politiechef playbackt 'I can only imagine'

Politiechef playbackt 'I can only imagine'

Hit van MercyMe massaal bekeken op Facebook

christelijke... 18 juli 2018
Christelijke muziek tijdens je vakantie

Deze christelijke muziek maakt je vakantie onvergetelijk

Strand, bos, stad of bergen: voor elke bestemming een liedje

Pieter-Jan Rodenburg

christelijke... 11 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’