Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Voorproefje nieuw album Gerald Troost

Troost zingt over kwetsbare dochtertje Rosa

in Geloven

Hij bezingt de schoonheid van de vrouw, roept mannen op sterk en moedig te zijn, en zingt over zijn kwetsbare kleine dochtertje Rosa, die wonder boven wonder gezond ter wereld is gekomen. Rond eind september kunnen fans genieten van het nieuwe album van Gerald Troost: ‘Tussen hemel en aarde’. Bij het EO-radioprogramma ‘Leef je Geloof’ geeft hij vast een voorproefje.

Vijf maanden voordat hun dochtertje Rosa geboren zou worden, kreeg de familie Troost te horen dat de vliezen al gebroken waren. Een spannende tijd brak aan, want zonder vruchtwater groeien de longen niet. Uiteindelijk is Rosa vorig jaar drie maanden te vroeg geboren. Gelukkig gaat het wonderlijk goed met haar, en mag Gerald Troost zijn eenjarige dochtertje toezingen met een nieuw lied op zijn nieuwe album.

Leef je Geloof wordt elke zaterdagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur uitgezonden op Radio5 en ontvangt de hele zomer markante gasten en christelijke artiesten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

De 12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

Opwekking 19 mei 2018
Quiz: Opwekkingslied, of niet?

Quiz: Opwekkingslied, of niet?

Hoe goed ken jij de Opwekkingsbundel?

christelijke... 18 mei 2018
70 jaar Israël: vier je met ons mee in 'Nederland Zingt'?

70 jaar Israël: vier je met ons mee in 'Nederland Zingt'?

Koor- en samenzang over het beloofde land

christelijke... 11 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’