Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

President van Guatemala: Jezus 'Heer van land'

"Gebed is enige weg naar succesvol Guatemala"

in Nieuws

Tijdens het eerste jaarlijkse nationale gebedsontbijt van Guatemala heeft president Otto Perez Molina, Jezus als 'Heer van het land' verklaard. Tijdens de bijeenkomst kwamen economische en religieuze leiders van de regering bijeen om voor de vrede van hun land te bidden.

"Vandaag benoemen we Christus Heer van Guatemala en verklaren wij, in Zijn naam, dat elk van onze generaties in een welvarend Guatemala zullen leven", zei Molina.

Tijdens de bijeenkomst werden leiders aangemoedigd om waarden en normen binnen hun bedrijven, universiteiten en buurten in te brengen. Ook werden de leiders aangemoedigd om gebed te omarmen, als enige weg naar een succesvol Guatemala.

Manuel Espina, leider van Guatemala Prospera, een organisatie die nationale bedrijfsleiders traint om veranderingen binnen hun gemeenschap te bevorderen, legt uit: "Guatemala heeft veel problemen als maatschappelijk middenveld, maar meer dan dat zijn er kansen. Dit zijn kansen voor leiders om hun toebedeelde rol op zich te nemen om dit land te veranderen. Ons gebed is voor elk en ieder van ons om hier een standpunt in te nemen." 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

6 vragen over Jezus: Wie was Hij?

6 vragen over Jezus: Wie was Hij?

Was Hij getrouwd? En was Hij eigenlijk wit of zwart?

Welke boodschap heeft Pasen voor jou?

Welke boodschap heeft Pasen voor jou?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans

De doop van ex-imam Oumar Berete

De doop van ex-imam Oumar Berete

Opgetild naar het licht

Gert-Jan Schaap

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’