Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Heeft Kim Feenstra God gevonden?

"Ik geloof dat God in de mens zit"

in Mediatips

Topmodel Kim Feenstra zocht afgelopen winter de stilte op in een klooster, voor het EO-programma Op Zoek Naar God. In Dit is de dag vertelt ze hoe het een half jaar later met haar gaat.

"God is voor mij vooral liefde die ik heb mogen zien in de wereld tussen mensen. Ik geloof dat God in de mens zit. Daarom denk ik dat ik God in mijn leven al vaak ben tegengekomen"

Door haar hectische leven kan Kim de stilte die ze ervoer in het klooster nog wel eens missen. Maar wanneer ze, als ze voor haar werk op reis is en boven de wolken hangt ervaart ze momenten van rust en stilte. Dan voelt het alsof ze even ergens heel dichtbij is. Op de vraag of ze andere mensen zou aanraden de stilte op te zoeken in het klooster antwoordt ze met ja. De stilte die je dan ervaart zou je zomaar een beetje dichter bij God kunnen brengen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Klooster!'-glossy: een kijkje achter de kloostermuren

'Klooster!'-glossy: een kijkje achter de kloostermuren

Opmaat naar Open Kloosterdagen (10 en 11 juni 2017)

Glossy laat stilte glanzen

Glossy laat stilte glanzen

Verhaal achter glossy maakt net zo stil als glossy zelf

Vijf BN’ers Op zoek naar God in de Franse stilte

Vijf BN’ers Op zoek naar God in de Franse stilte

Nieuwe serie Op zoek naar God vanaf 7 mei, 21.20 uur, Nederland 3

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans