Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Heeft Kim Feenstra God gevonden?

"Ik geloof dat God in de mens zit"

in Mediatips

Topmodel Kim Feenstra zocht afgelopen winter de stilte op in een klooster, voor het EO-programma Op Zoek Naar God. In Dit is de dag vertelt ze hoe het een half jaar later met haar gaat.

"God is voor mij vooral liefde die ik heb mogen zien in de wereld tussen mensen. Ik geloof dat God in de mens zit. Daarom denk ik dat ik God in mijn leven al vaak ben tegengekomen"

Door haar hectische leven kan Kim de stilte die ze ervoer in het klooster nog wel eens missen. Maar wanneer ze, als ze voor haar werk op reis is en boven de wolken hangt ervaart ze momenten van rust en stilte. Dan voelt het alsof ze even ergens heel dichtbij is. Op de vraag of ze andere mensen zou aanraden de stilte op te zoeken in het klooster antwoordt ze met ja. De stilte die je dan ervaart zou je zomaar een beetje dichter bij God kunnen brengen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons