Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hartelijk lachen om spotprenten

Eerste SGP-vrouw Lilian Janse zag met groot plezier de spotprenten verschijnen

in Christelijk Nieuws

Vorige week maakte Lilian Janse in De Vijfde Dag bekend dat zij zich beschikbaar stelde als lijsttrekker. Inmiddels is ze als eerste SGP-vrouw een historisch figuur. Ze moet nog even wennen aan alle media-aandacht, maar kan volop genieten van de spotprenten: "Er zit echt humor in."

Hoe verloopt een week waarin je ineens landelijk nieuws wordt en een decennialange traditie doorbreekt waarin er geen ruimte was voor vrouwen? De Vijfde Dag volgde Lilian Janse in haar eerste week, klik hier voor de reportage

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons