Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Friso donderdag herdacht tijdens bergmis Lech

in Christelijk Nieuws

Prins Friso wordt donderdag in Lech herdacht tijdens een bergmis. De dienst vanwege Maria Hemelvaart stond al gepland. Dat heeft een woordvoerster van het parochiebestuur van de Sint Nikolauskerk dinsdag laten weten.

De bergmis wordt donderdag om 15.00 uur in de openlucht gehouden en gaat alleen door als het weer goed is. Eerder op de dag tijdens een reguliere dienst om 09.30 uur zal volgens haar ook kort worden stilgestaan bij het overlijden van de prins en voor hem worden gebeden.

Prins Friso raakte op 17 februari vorig jaar in coma na een ski-ongeval in de Oostenrijkse wintersportplaats. Hij overleed maandag op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag.

In februari was er in Lech ook een mis waarin werd stilgestaan bij het ongeval, dat toen precies een jaar geleden had plaatsgevonden.

 

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons