Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Ex-lingeriemodel start christelijke kledinglijn

in Geloven

Voormalig Victoria’s Secret-model Kylie Bisutti heeft deze maand een christelijke kledinglijn gelanceerd. Bisutti hoopt hiermee het geloof te verspreiden.

Het is de eerste kledinglijn die naast petten en T-shirts ook andere kleding aanbiedt, zoals skinny jeans, blazers en sjaals. Op elk kledingstuk staat een bijbelvers of een motiverende tekst als ‘Trust’, ‘Fear God’ of ‘The Lord is My Strength’. Bisutti hoopt met haar kledinglijn, ‘God Inspired Fashion’, mensen te inspireren en een manier te bieden om Gods boodschap te delen. “God Inspired Fashion gaat over het verspreiden van Gods Woord en maakt het makkelijker voor christenen om hun geloof en Gods liefde te delen. En dat is wat de wereld nodig heeft nu," aldus Bisutti.
 
De kledinglijn is beschikbaar voor mensen van alle leeftijden, maar is in eerste instantie bedoeld voor tieners. “Met al het pesten op de scholen tegenwoordig wilde ik kleding hebben die gericht is op het bemoedigen van jongeren. Misschien kan de kleding een lach brengen op het gezicht van iemand die een slechte dag heeft.”
 
Enkele jaren geleden zei Bisutti gedag tegen haar carrière als lingeriemodel, omdat ze het niet vond rijmen met haar geloof in God. “Ik wilde niet het rolmodel zijn dat andere meisjes onzeker maakt,” aldus Bisutti. Op haar website poseert ze dan ook niet zelf als model, maar wordt de kleding aangeboden door ‘alledaagse’ personen.

Bron & foto: God Inspired Fashion

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Talent stage helpt tieners geloof delen

Talent stage helpt tieners geloof delen

'Talent stage' om je geloof te delen

IkzoekGod.nl lanceert een e-cursus voor pasbekeerden

IkzoekGod.nl lanceert een e-cursus voor pasbekeerden

Cursus geeft achtergrondinformatie en tips

Aanbiddingsleider worden? Daar is een minor voor

Aanbiddingsleider worden? Daar is een minor voor

HKU en CHE lanceren keuzeminor ‘Worshipleader’ in september

Gert-Jan Schaap

kerk

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans